Tot 23:59u Same Day Delivery Klanten geven ons een 9! 050 230 94 89

A1582 accu voor 13 inch MacBook Pro A1502

Geschikt voor: MacBook Pro 13,3 inch begin 2015
Vermogen: 6559 mAh

Op voorraad

€ 79,95
Mayerinc

Vandaag voor 23.59u besteld
morgen bezorgd

Same Day Delivery?
Dat kan tegen meerprijs

Verkeerde levering of defect?
Wij helpen u direct, zonder gedoe

Geef aan hoe laat je thuis bent
Wij maken gebruik van Tijdvak levering

Omschrijving

Extra informatie

Merk Mayerinc
Geschikt voor deze modellen MacBook Pro 13,3 inch van begin 2015
Apple accu nummer A1582
Ampere Accu (mAh) 6559 mAh
Wattage Accu (Wh) 74.9 Wh
Voltage Accu (V) 11.42V
Energiecel Klasse A
Kleur van de accu Zwart
Geschikt voor deze modellen A1502

Bekijk alle specifcaties

Uw Apple MacBook Pro met een 13” beeldscherm en typenummer A1502 aan vervanging toe? Bestel dan deze A1582 accu. De A1582 accu van het merk Mayerinc is voorzien van A-grade cellen welke langer capaciteit vasthouden. Blaas uw Apple MacBook Pro nieuw leven in met deze A1582 accu.

Voor welke MacBook Pro is deze A1582 accu geschikt?

Let op: de 1 inch MacBook Pro Retina van het type A1502 kent 2 verschillende accu's

  • A1493 accu, geschikt voor bouwjaar eind 2013 - medio 2014
  • A1582 accu, geschikt voor bouwjaar begin 2015

De voordelen van MacBook-Adapter.nl

  • Voor 23.59u besteld is morgen in huis
  • Inclusief gratis A1582 accu schroevendraaierset

Veelgestelde vragen MacBook Pro 13 inch A1582 accu

1. Wat is belangrijk om te weten als ik mijn MacBook accu wil vervangen?

Als een ander weten wij hoe belangrijk uw MacBook Pro voor u is. De MacBook is een duur apparaat en verdient alleen producten die aan de hoogtse kwaliteitsnormen voldoet. Let op: goedkoop is dan ook vaak duurkoop. Laat u niet verleiden door extreem lage prijzen van aftermarket replacement accu. Deze kunnen permanente schade aan uw MacBook toebrengen en leiden tot onveilige situaties. MacBook-Adapter.nl levert uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet.

2. Hoe kom ik erachter welke MacBook accu ik moet bestellen?

Wanneer u een accu voor uw A1502 Apple MacBook Pro koopt, wilt u natuurlijk meteen de juiste accu bestellen. Klik linksbovenin op het Apple icoontje. Ga vervolgens naar "Over deze Mac". Hier vindt u de modelnaam van uw Apple MacBook Pro. Als het goed is staat hier dat u een 13 inch MacBook Pro heeft. Hier staat ook het bouwjaar.

3. Kan ik op basis van het typenummer de MacBook accu vinden die ik moet bestellen?

Zoals hierboven uitgelegd onder punt 2 vindt u de voltage en amperage van uw MacBook accu op uw oude accu. Maar u kunt ook op het typenummer van uw MacBook Pro zoeken. Kijk hiervoor op de onderzijde van uw MacBook Pro. Hier staat vaak een A-nummer of een M-nummer gevolgd door meerdere cijfers. Bijvoorbeeld: A1234 of MA123AA/A. Gebruik dit typenummer in onze zoekbalk en u vindt uw MacBook accu op een snelle manier.

4. Hoe werkt de MacBook Lithium-ion accu?

MacBook-Adapter.nl levert uitsluitend Lithium-ion accu. Het voordeel van een MacBook Lithium-ion accu is dat deze op elk moment opgeladen kan worden. Dit is met de Ni-cad accu niet het geval. De MacBook Pro kan er plotseling door uitvallen als de MacBook Ni-cad accu plotseling leeg is.
Hoe werkt dan de Lithium-ion accu? In deze MacBook Pro 13 inch A1582 accu zitten geavanceerde chips die communiceren met uw MacBook over hoe vol deze nog is. Om deze reden zal uw MacBook nooit plotseling kunnen uitvallen als gevolg van een lege accu. De MacBook geeft u dan tijdig een seintje wanneer u de MacBook Pro 13 inch A1582 accu aan het netstroom moet leggen. Niet opgeslagen werk verliezen behoort hierdoor tot de verleden tijd.

5. Ik wil graag de levensduur van mijn MacBook Pro 13 inch A1502 accu verhogen, hoe doe ik dat?

De juiste adapter oplader voor uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu
Allereerst is het van levensbelang dat u een oplader-adapter gebruikt van hoge kwaliteit. Aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu belemmeren en sterker nog: schade toebrengen aan uw MacBook accu. Op MacBook-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende MacBook adapter-oplader voor uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu mee bestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt mee bestellen.
Energiestand van de Macbook accu
U doet er daarnaast verstandig aan de MacBook accu niet voor langere tijd aaneengesloten leeg te laten (onder 20%). Uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu is het meeste gebaat bij het opladen op regelmatig basis. Leegladen en regelmatig opladen komt de levensduur van uw MacBook accu zeer ten goede.

6. Het komt vaak voor dat ik mijn MacBook een lange tijd niet gebruik, hoe vol moet ik de accu dan laten?

Voor een langere periode van inactief gebruik adviseert MacBook-Adapter.nl u om de MacBook accu niet vol op te bergen (100%). Het is beter om deze voor 50% vol te laten.

7. Hoe slijtvast is mijn MacBook Pro 13 inch A1582 accu en hoe lang gaat deze ongeveer mee?

Alle MacBook accu zijn slijtage producten. Het is van het gebruik afhankelijk om te zeggen hoe lang deze meegaat. Er is een aantal punten waar u op kunt letten om dit slijtageproces te vertragen. Zo doet u er onder andere verstandig aan om de temperatuur niet te hoog op te laten lopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan namelijk schadelijk zijn voor uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu en MacBook zelf. Een stofvrije omgeving voorkomt een te hoge temperatuur. Zorg er dus voor dat u uw MacBook ook stofvrij houdt. De koeling hoeft zodoende minder hard te werken. Voorkom ook directe blootstelling aan de warmte van de zon. Het is ook niet raadzaam uw MacBook in een warme auto achter te laten. Als u deze punten in acht neemt kunt u langer van uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu genieten.

Vragen?

Macbook-Adapter.nl deelt graag haar kennis op het gebied van MacBook accu. De informatie op MacBook-Adapter.nl is daarom met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Mocht u desondanks nog met vragen zitten over uw MacBook Pro 13 inch A1582 accu, neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers.

FAQ