Tot 23:59u Same Day Delivery Klanten geven ons een 9! 050 230 94 89

Adapter voor Thunderbolt 3 (USB‑C) naar Thunderbolt 2

Geschikt voor: Alle MacBooks met USB-C

Niet op voorraad

€ 29,95

Deze Thunderbolt 2 (USB-C) naar Thunderbolt 2 adapter maakt het mogelijk om verschillende apparaten met Thunderbolt en Thunderbolt 2 aan te sluiten op de USB-C poort van de MacBook Pro. Denk hierbij aan externe harde schijven en Thunderbolt docks. Lees hieronder wat deze adapter allemaal kan. Van ons eigen Nederlandse merk. Voor 23.59u besteld, morgen in huis.

Optioneel meebestellen

Vandaag voor 23.59u besteld
morgen bezorgd

Same Day Delivery?
Dat kan tegen meerprijs

Verkeerde levering of defect?
Wij helpen u direct, zonder gedoe

Geef aan hoe laat je thuis bent
Wij maken gebruik van Tijdvak levering

Omschrijving

USB-C op Thunderbolt (2)

Deze adapter kan in twee richtingen werken (bidirectioneel). Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw nieuwe Thunderbolt 3 device (USB-C) aansluiten op een MacBook met Thunderbolt of Thunderbolt 2 poort.

Thunderbolt display op USB-C

Een andere mogelijkheid is het aansluiten van Thunderbolt beeldschermen (Apple Thunderbolt display en LG Thunderbolt 2 display) op de nieuwste USB-C (Thunderbolt 3) poort van uw MacBook Pro. Let op; er is dan wel een voedingsbron vereist aangezien deze adapter geen stroom levert.

Niet compatible

Deze adapter voor Thunderbolt 3 (USB‑C) naar Thunderbolt 2 is niet compatible met DisplayPort-displays, zoals het Apple LED Cinema Display of DisplayPort- en Mini DisplayPort-displays.

FAQ